Vacature Recruitment Consultant (64375054)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

In de functie als recruitment consultant werk je bij Morgan Green direct zeer zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en onderhouden van een eigen relatienetwerk binnen de levensmiddelen- of farmaceutische industrie. Je taken zijn ook het maken en plaatsen van vacatures om zo jouw kandidaten te bereiken.
Voor deze functie als recruitment consultant zal je zeer goede resultaten bewezen moeten hebben die aantonen dat je geschikt bent voor deze funtie. Je bent een rolmodel voor nieuwe (trainee) recruitment consultants en hebt continu de drive jouw ambities naar het volgende niveau te tillen.
We ontwikkelen graag samen met jou vanuit deze functie een op maat gemaakt groeiplan voor de toekomst. We gaan dan een samenwerking aan die met zeer intensieve ondersteuning vanuit Morgan Green moet leiden tot een ambitieus en realistische planning om jouw ondernemende ambities te verwezenlijken.

De verantwoordelijkheid die je hebt als recruitment consultant zijn het nauwkeurig en volledig uitbreiden en onderhouden van een eigen relatienetwerk binnen een specifieke sub-industrie van de FMCG-Food- of Farma industrie. Je wordt een marktspecialist en creëert  mogelijkheden voor zowel klanten als kandidaten.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Morgan Green
Published at
21.04.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1114724
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register