Onderhoudsmonteur (70486368)

Job type:
permanent
Start date:
asap
Duration:
12 months
From:
InGoedeBanen
Location:
Brielle
Published at:
06/15/2016
Country:
flag_no Netherlands
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1148769

Warning
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Voor onze opdrachtgever in de regio Brielle zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur die ook kan TIG lassen, deze functie is voor onbepaalde tijd.

Wat ga je doen;

Rol, verantwoordelijkheden en complexiteit.

De onderhoudsmonteur heeft een uitvoerende rol. Hij werkt zelfstandig onder supervisie van een leidinggevende. Bij onbekende situaties raadpleegt hij zijn leidinggevende. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van zijn eigen werk.

De onderhoudsmonteur maakt gebruik van algemene basiskennis en basisvaardigheden op het gebied van onderhoudswerkzaamheden. Hij kan bij de uitvoering van zijn werkzaamheden altijd terugvallen op een collega of leidinggevende.

Samenwerken en overleggen.

Bespreekt de werkopdracht, vraagt bij onduidelijkheid uitleg of aanvullende informatie en stemt de aanpak van werken af met de klant.

Vakdeskundigheid toepassen.

Verzamelt alle relevante informatie en de juiste en voldoende materialen, gekeurde gereedschappen en materieel en overtuigt zich ervan dat de werkomgeving veilig is.

Hij verhelpt storingen door middel van reparatie of vervangen van onderdelen zodanig dat er geen risico voor gezondheid ontstaat en voert zijn werkzaamheden uit zonder de installatie te beschadigen.

Plaatst en monteert toestellen en appendages volgens tekeningen, installatievoorschriften, geldende normen, arbo-, veiligheid-, milieu- en procedures.