Flexibele Medewerkers Bediening (82019767)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Een allround medewerker bediening weet wat er moet gebeuren, of er nu gasten voor een zakelijke lunch komen of een gezin met kinderen, jij weet hoe je hier op moet inspelen. De doorloopsnelheid van de gasten is hoog, gemiddeld worden de tafels op een avond 3/4 verkocht en draaien ze op de hoogtij dagen 700 tot 1000 couverts op een avond. Knallen dus, dat is wat er van je verwacht wordt. Je bent een doorzetter en kan onder hoge druk nog steeds een hoog serviceniveau verlenen en het de gast naar de zin maken. 

 

Dit restaurant is (bijna) altijd druk. Er zijn meerdere locaties waar je kan gaan werken, maar waarschijnlijk zal je meestal op dezelfde locatie werken. De werktijden zijn wisselend, zoals meestal in de horeca, maar zullen ongeveer tussen 10 uur 's ochtends en 11 uur 's avonds vallen, zoals jij natuurlijk weet kan dit in de horeca altijd anders zijn.

Onze opdrachtgever heeft een inwerkperiode waar je het bedrijf leert kennen d.m.v. een presentatie en een directe 'coach' op de werkplek, daarnaast verlangen zij een stuk zelfstudie, zodat je de kaart kent en kan uitleggen aan de gast. Je zal eerst als ondersteunend medewerker ingezet worden, zodat ze kunnen zien of je een eigen wijk aankan.

 

 

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Bring at Work
Published at
29.09.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1212058
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register