Interim Recruiter (86828510)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor onze opdrachtgever Leger des Heils Midden-Nederland zoeken wij voor een periode van circa 3 maanden een slagvaardige

INTERIM RECRUITER
Utrecht – 20 uur per week

Als Interim Recruiter ben jij verantwoordelijk voor de personeelswerving van het Leger des Heils in de regio Midden-Nederland. Het betreft een relatief grote organisatie met circa 700 betaalde medewerkers, ondermeer actief in de (psycho)sociale dienstverlening, jeugdzorg en reclassering. De nadruk in jouw rol ligt op de werving van professionals, zowel staf als uitvoerend, in opdracht van lijnmanagers.

Taken zijn o.a. de interne intakes, bepalen welke kanalen, media en middelen worden ingezet, en de coördinatie van het recruitment proces. Waar nodig of gevraagd adviseer en ondersteun je vervolgens managers bij hun selectie en aanname. Het ‘Leger’ is een unieke organisatie die enerzijds wortelt in de Christelijke traditie, maar anderzijds snel professionaliseert en vaak verfrissend modern en innovatief is. Die laatste aspecten zijn zeker ook in jouw rol van belang: geen standaard oplossingen, maar slim en met het oog van een marketeer inspelen op doelgroepen en hun media. En op hetgeen de belangstelling triggert van de professional die je zoekt. En ja, ook de branding van deze bijzondere werkgever beschouw je als een mooie uitdaging voor je talent en vakmanschap als recruiter.

Standplaats is het kantoor in Utrecht, maar je bezoekt ook regelmatig locaties van lijnmanagers in de regio.

Start date
ASAP
Duration
3 months
From
Leger des Heils
Published at
09.11.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1235553
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register