BIM Modelleur W

South Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

AutoCAD Design

Description

BIM Modelleur W - Den Haag - Contract - Urgent

BIM Modelleur
2-3 maanden met optie tot verlenging
Interviews zijn a.s. Maandag

BIM Modelleur

Voor een grote organisatie die gefocust zijn op technische voorzieningen voor gebouwen, ben ik urgent opzoek naar een ervaren BIM Modelleur W.
Door de van projecten hebben ze mij gevraagd op zoek te gaan naar een BIM Modelleur die hun kan ondersteunen tijdens deze drukke periode.
De organisatie is gevestigd in Den Haag en is goed bereikbaar met zowel de auto, fiets als OV.

Het technisch ontwerp is al gedaan door het engineering team. Het is jouw verantwoordelijkheid om het ontwerp in het model te zetten. Je technische kennis is van dusdanig belang dat je het ontwerp juist kan invoeren. Om dit accuraat te doen, maak je gebruik van Revit, enige kennis van AutoCad is een pre.
Verder ben je pro-actief en kan je goed samenwerken in team verband. Je zal gaan rapporteren aan het hoofd van de tekenkamer.

Deze skills heb jij in huis:

* Pro-actief karakter
* 2 jaar werkervaring als BIM Modelleur W
* Goede beheersing van Revit en kennis van Autocad

Ben jij per direct beschikbaar en toe aan een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dit project is één van de vele projecten binnen deze organisatie er is een grote kans op verlenging. Deze organisatie heeft grote namen als opdrachtgevers, met uiteenlopende projecten. Er heerst een informele- en open werksfeer waarbij de lijnen naar leiddinggevende kort zijn.

Ben jij de geschikte BIM Modelleur, reageer dan meteen. Bellen is sneller.

Keywords: BIM Modelleur, BIM, Modelleur, Den Haag, The Hague, Freelance, Contract, ZZP, Design, Kantoorgebouwen, Ziekenhuizen, Installaties.

Disclaimer: Amoria Bond is een onafhankelijk recruitment consultancy en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving & selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoeld om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring.

Start date
ASAP
From
Amoria Bond Ltd
Published at
22.04.2017
Project ID:
1329891
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register