Promotiemedewerker (125158373)

Amersfoort  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

iPad

Description

Promotiemedewerker gezocht!
Ben jij niet op je mondje gevallen en zoek jij een baan als promotiemedewerker waar je veel geld verdient?!

Meld je dan aan voor ons promotiemedewerkers verkoopteam en ga op pad met een iPad / map met de beste verdiensten (vast) per uur! Werk je bij ons dan verdien je € 2150,- ‘OTE’, begin je op prachtige tijden en kan je zowel parttime als fulltime werken. Voor de verkoop promotiemedewerker zoeken wij mensen die zich in kunnen leven in de klant en goed een product uit kunnen leggen, met als uitgangspositie een sale te bewerkstelligen.

Je gaat met gezellige promotiemedewerkers op pad om particulieren face to face in de wijk een product te presenteren. Je kunt dit prima uitleggen als promotiemedewerker aan de hand van je Ipad. Je gaat consumenten laten besparen op de energierekening. Omdat de aanbiedingen super aantrekkelijk zijn, is het makkelijk te verkopen als promotiemedewerker.Wij laten je niet aan je lot over. Nee, wij hebben een gedegen inwerktraject waar je als promotiemedewerker verkooptechnieken, en communicatie trainingen volgt.

Ervaring als promotiemedewerker is niet noodzakelijk, inzet en de wil om te leren, dat is wat wij vragen! Harde werkers dat is wat wij zoeken! het liefst full time, maar een dagje vrij in de week is geen probleem. Er word van maandag t/m vrijdag gewerkt van 12:00 uur tot 20:00 uur. Optioneel kan je ook op de zaterdag aan het werk van 10:00 tot 17:00 uur.
Gevraagd:

Start date
ASAP
Duration
72 months
From
Quotion
Published at
23.07.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1385875
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register