Financieel Adviseur Apeldoorn (126455481)

Apeldoorn  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Voor één van onze klanten zoeken we meerdere Financieel Adviseurs. Gezien de vakantieperiode zijn er meerdere werving & selectierondes. De startdatum na de eerste ronde is medio september/begin oktober. In augustus is een tweede werving & selectieronde gepland met startdatum later dit jaar.


De eerste sollicitatiegesprekken zijn gepland in de weken 32 en 33.


Herken jij jezelf in het volgende?


Je bent fris en jong van geest, doet geen aannames, gaat onbevangen en zonder vooroordelen een gesprek in. Je weet dat klantsituaties niet gelijk zijn aan elkaar en gaat voor een gesprek op maat. Je wilt jezelf graag ontwikkelen.


Dankzij jouw stijlflexibiliteit weet je klanten te bereiken en te motiveren tot een beheergesprek aan de telefoon. In je gesprekken verken je de klantbehoefte en toets je of bestaande producten nog bij de situatie van de klant passen. Zo help je de klant aan een passende oplossing. Vanzelfsprekend houd je de focus op resultaat met een optimale klantbeleving en kwaliteit.


Je pikt commerciële signalen op en verwijst actief door naar collega's op de lokale vestiging voor een adviesgesprek "face to face". Je beantwoordt vragen van klanten over complexe financiële producten in de breedte. Met als voornaamste aandachtsgebied het behandelen van expiraties van kapitaalverzekeringen, het bespreken van de betaalbaarheid van de hypotheek met een aflossingsvrij deel en onderhoud van  producten die nu niet meer worden verstrekt (inactief) voor de ketens Geld Nodig Particulieren en Geld Over Sparen.


Je rapporteert aan de teamleider Beheer Particulieren.


De afdeling


Onze klant streeft ernaar dat klanten zelfverzekerd financiële keuzes kunnen maken. Ook in situaties waarin sprake is van complexe, inactieve of expirerende producten die een financieel risico voor de klant met zich mee kunnen brengen.


Om klanten hierin professioneel te ondersteunen richten ze de gecentraliseerde afdeling "Beheer Particulieren" in. Een nieuwe afdeling met financieel adviseurs die vanuit twee locaties (Sint-Oedenrode en Apeldoorn) via moderne technieken proactief klanten bewust maken van zaken die impact hebben op hun financiële situatie.


Hierbij ligt de focus op de kwaliteit van onderhoud en continu verbeteren. En draagt de afdeling bij aan de organisatiedoelstelling om de meest klantgerichte bank van Nederland te zijn. De afdeling groeit uit naar ruim 100 FTE in totaal en werkt in meerdere zelfstandige teams.


Je luistert oprecht naar jouw klant en stelt geen verantwoordingsvragen maar interessevragen. Je luistert naar het antwoord en bepaalt aan de hand daarvan vervolgvragen. Hierin verbeter je jezelf iedere dag opnieuw.


Er is sprake van een full time functie (32-36 uur per week) waarbij ook in de avonden gewerkt wordt. Richtlijn hierbij is gemiddeld twee avonden in de week.


Functie-eisen



  • Minimaal MBO opleiding en werk- en denkniveau
  • In bezit van of op korte termijn te behalen relevante WFT's
  • Intrinsiek gemotiveerd om de klant via een open gesprek echt te willen helpen

Naast bovenstaande herken je in jezelf de volgende competenties of beschrijvingen:



  • Resultaten realiseren
  • Communicatiekracht
  • Passie tonen voor mensen
  • Ontwikkelt zichzelf en anderen

Wat mag je verwachten?


Je krijg de ruimte om jezelf te zijn én te groeien. Je ontwikkelt je voor nu, morgen en de toekomst. Zo sta jij in je kracht, werk je aan jouw ambities en samen worden jullie beter. Onze klant is een maatschappelijk betrokken organisatie met heldere waarden en aandacht voor mens, leren en diversiteit. Zo maken zij het verschil, voor jou, voor henzelf en de omgeving.


Contact


Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met:


Ilse Kok


T:

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Total Solutions
Published at
29.07.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1389666
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register