Verzorgende IG (wijkzorg/thuiszorg) (150154367)

Naarden  ‐ Remote
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Deze organisatie is groeiende in Almere. Ze zijn op dit moment een klein betrokken groepje met ondernemende verpleegkundige. Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een creatieve verzorgende IG die het leuk vindt om te denken binnen de organisatie.

Helaas is het voor ouderen niet altijd mogelijk om geheel zelfstandig te wonen. Sommige hebben ondersteuning nodig bij het huishouden en andere hebben specifieke verpleegkundige hulp nodig. Je kan te maken krijgen met eenvoudige handelingen, maar ook complexe. Hier wordt zorg op maat geleverd.

Je begint de dag op kantoor. Hier bespreek je samen met je collega’s de dag onder het genot van een kopje koffie. Nadat de belangrijkste aandachtspunten zijn besproken ga je met een auto van de zaak de wijk in.

Als verzorgende IG voert je verzorg- en verpleegtechnische handelingen uit waar je bevoegd voor bent. Het kan ook voorkomen dat je begeleiding moet geven bij ziekte of hulp moet geven bij dagelijkse en huiselijke taken. Bij bezoek stimuleer je de cliënten zo goed mogelijk naar zelfredzaamheid. Door jouw oplettendheid kan je altijd achterhalen welke zorg de cliënt nodig heeft. Je werkt zelfstandig en hebt nauw contact met collega’s en disciplines rondom de cliënt. Jouw werkzaamheden noteer je in het zorgplan om het voor jouw andere collega’s zo overzichtelijk mogelijk te maken.

Op dit moment zijn er twee vaste teams in Almere. Per team is er wijkverpleegkundige die verantwoordelijk is voor de indicatie. Er zijn korte lijnen en je kan snel schakelen met collega’s of andere betrokkenen. De ochtenddienst begint om 07:00 uur en de avonddienst begint om 17:00 uur. De diensten zijn afhankelijk van jouw wensen die je vast legt met de locatiemanager.

Start date
ASAP
Duration
10 months
From
De Detacheerders Amsterdam
Published at
31.10.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1443297
Contract type
Freelance
Workplace
100 % remote
To apply to this project you must log in.
Register