Verzorgende IG (intramuraal/extramuraal) (150372012)

Heemstede  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Je functie zal geheel afhankelijk zijn van de locatie waar jouw wensen naar uit gaan. Of je nu intramuraal of extramuraal wil werken, jij hebt de verantwoordelijkheid voor de bewoners. Je levert de zorg vanuit het zorgplan en streeft er naar om successen te behalen. Je hebt veel contact met collega en behandelaren rondom de bewoner. Je bent creatief ingesteld en vindt het uitdagend om mee te denken in processen. Je staat open voor verbetering en bent in staat feedback te ontvangen en te geven. Je weet een hechte band te creëren met de bewoners. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit zorg.

Verzorgings-/Verpleeghuis: binnen één van de intramurale locaties ben je als Verzorgende IG verantwoordelijk voor de bewoners. Je maakt bewuste keuzes en weet wat de bewoners nodig hebben. Je levert de zorg vanuit het zorgplan, je hebt actief contact met behandelaars, collega’s en familieleden. Het is een zelfstandige functie met veel teamwork. Je wil graag verbeteren en staat open voor directe feedback ontvangen en geven.

Thuiszorg: als wijkverzorgende in de thuiszorg werk je in een klein team, buurtgericht. Je hebt een vaste groep collega’s waar je op kan bouwen. Je weet een goede band op te bouwen met cliënten waardoor je weet welke zorg zij nodig hebben. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit zorg.

Start date
ASAP
Duration
16 months
From
De Detacheerders Amsterdam
Published at
01.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1443368
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register