Verpleegkundige (intramuraal) (150384936)

Badhoevedorp, Hoofddorp en/of Aalsmeer  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

De functie intramuraal

Door jouw kennis weet je goed in te spelen op de complexe zorgvraag. Er is een mogelijkheid om je verder te specialiseren op een bepaald vakkundig gebied. Het is een verantwoordelijke functie met cliëntgerichte zorg. De kwaliteit weet jij te waarborgen en levert een bijdrage aan kwaliteitsontwikkeling en deskundigheid van collega’s. Je weet de juiste zorg te signaleren heb het veel controle op de toestand van de cliënten op somatisch en psychosociaal gebied. Je hebt veel overleg met collega’s, familie en andere disciplines. Als hbo-verpleegkundige heb je meer verantwoordelijkheden en heb je meer een overstijgende functie. Je zal meer coördineren, indiceren en netwerken.

De functie in de wijk

Als verpleegkundige heb je een mooie functie met verantwoordelijkheid. Aan de hand van het zorgleefplan biedt je de best passende zorg. Het kan uiteraard voorkomen dat je door het observeren dingen tegenkomt die aangepast moeten worden. Je hebt hier oog voor en communicatieve skills om dit met jouw team tot succes te maken. De kwaliteit weet je te waarborgen. Je vindt het oprecht leuk om daarin bij te dragen.

Als hbo-verpleegkundige ben je eindverantwoordelijk voor het team. Je werkzaamheden zullen meer bestaan uit het indiceren, netwerken, onderhouden van contacten en administratieve werkzaamheden op kantoor. Het is jouw verantwoordelijkheid om ‘de zaak’ te runnen.

Start date
ASAP
Duration
16 months
From
De Detacheerders Amsterdam
Published at
01.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1443372
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register