Projectleider wijkaccommodaties (155065556)

Amersfoort  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Monitoring Training

Description

Startdatum:
Einddatum:
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 16
Sluitingsdatum: om 09:00 uur

De afdeling Samen Leven is een van de beleidsafdelingen van de organisatie. Binnen deze afdeling werken we met vijf themagroepen. Een van de themagroepen is de themagroep basisinfrastructuur, sport, gezondheidsbeleid en diversiteit. Onderstaande opdracht valt onder de werkzaamheden van deze themagroep.

Opdracht
Op 24 oktober is aan de Raad de peiling Ondersteuning wijkcentra voorgelegd. Daarna dient het besluit geïmplementeerd te worden. Het gaat daarbij om de toepassing van een subsidieregeling ter ondersteuning van een aangewezen aantal wijkaccommodaties / activiteitencentra die door bewoners zijn ‘overgenomen’ (op een uitzondering na). Naast de formele toepassing brengt de regeling / het beleid ook andere uitzoekvragen en uitwerkingsvragen met zich mee. Monitoring van de middelen, de toepassing, relatieopbouw met de partners, initiatieven die niet onder de regeling vallen, maar er wel gebruik van zouden willen maken. En uitwerking van de opdracht aan de uitvoeringsorganisatie om de gezamenlijk training en opleiding van vrijwilligers te coördineren en bekostigen en te ondersteunen bij vraagstukken die wijkcentra hebben. Daarnaast liggen er veel vragen rond vastgoed (huurprijs, beheer, exploitatie, verdeling).

Je richt je onder meer op de volgende taken:

  • Subsidieregeling implementeren.
  • Uitzoekwerk.
  • Relaties opbouwen  en onderhouden (opzetten van een netwerk van wijkcentra voor kennisuitwisseling).
  • Taken en verantwoordelijkheden rond vastgoed inrichten (afspraken maken tussen wijkcentra en betrokken gemeentelijke afdelingen en organisaties.
Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
17.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1454890
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register