Specialist e-suite (155032643)

Rotterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Startdatum:
Einddatum:
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 16-32
Sluitingsdatum: om 08:00 uur

Een specialist is nodig voor het verrichten van analyse, inrichtings- en beheerwerkzaamheden ten behoeve van de e-Suite. 

Analyse
De behoefte van de gebruikers vertaal je, in overleg en met ondersteuning van richtlijnen, naar functionele oplossingen binnen de systemen en je geeft (on)gevraagd advies.
Je kan werkprocessen analyseren en vertalen naar een in te richten systeemproces en webformulier. Dit alles kan je documenteren in de vorm van zowel een Globaal als Functioneel Ontwerp. Doorontwikkelwensen van gebruikers weet je te beoordelen op relevantie en prioriteit. Indien noodzakelijk kan je deze verwoorden in een wijzigingsverzoek. Je toetst procesontwerpen aan de kwaliteitsstandaarden en de match met het generieke model.
Analyse en advisering (fit-gap) over mogelijkheden om werkprocessen en daarbij gebruikte applicaties over te zetten naar de e-Suite, inclusief uiteenzetting van mogelijke oplossingsrichting.

Inrichting
Je richt in de e-Suite zowel de web-formulieren als de processen in. Hierbij gebruik makend van richtlijnen en ontwerpkaders.
Indien nodig ontwerp je nieuwe generieke procesbouwblokken ter aanvulling op de al aanwezige referentieprocessen. Ook de inrichting en documentatie ervan neem je voor je rekening.
Je voert collegiale reviews uit van door collega's ingerichte processen. En beoordeelt en adviseert over opgestelde functionele en globale ontwerpen. Functionele en gebruikersacceptatietesten bereidt je voor, voer je uit en begeleid je richting collega's en business. 
Voor wijzigingen voer jij de acceptatietesten uit of coördineert deze en rapporteert de uitkomsten aan de proceseigenaar en/of projectmanager.

Beheer
Je bent in algemene zin verantwoordelijk voor het functioneren, het begeleiden van gebruikers en het (doen) onderhouden van de functionaliteiten van de e-Suite. Je biedt ondersteuning aan gebruikers met als doel een correct en doelmatig gebruik van de e-Suite. Je ontvangt storingsmeldingen, lost deze op of zet deze door. Ook bied je gebruikersondersteuning door individuele uitleg te geven over het gebruik van de e-Suite in het werkproces.
Je bewaakt de procesarchitectuur en de bijbehorende generieke koppelvlakken en hebt een goed overzicht in de keten.
Je ontwikkelt en onderhoudt kennis van methoden en technieken en past deze toe t.b.v. kwaliteitsborging.
Op nieuwe releases van de e-Suite voer je een functionele acceptatietest uit. En vertaal en communiceer je de impact ervan voor de Rotterdamse inrichting.
Indien nodig, verzorg je trainingen en instructies / handleidingen voor gebruikers en functioneel beheerders.

P.S. Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden obv een tijdelijk loondienstverband of ZZP-BV.
Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen of een fiscale kwalificatie te hebben (bijv. Uniforce of VRBadvies.nl).

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
17.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1454891
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register