Kwartiermaker gegevensbescherming (155479151)

Rucphen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Startdatum:
Einddatum: 
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: om 14:30 uur

Je bent voor drie gemeenten de vooruitgeschoven persoon om deze nieuwe functie voor te bereiden en in te bedden in de verschillende organisaties. Hierbij gaat het niet alleen om de juridische kaders, maar ook om de ontwikkeling van bewustwording binnen de drie gemeenten. De gemeenten ondersteun en adviseer je hierin afzonderlijk van elkaar.

Als Kwartiermaker / Functionaris Gegevensbescherming zorg je ervoor dat er voor 25 mei 2018 voor de drie gemeenten een beheersituatie bestaat die voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Om dit te kunnen realiseren zoeken we een aanspreekpunt én een bouwer. Als Kwartiermaker / Functionaris Gegevensbescherming heb je een toezichthoudende en adviserende taak, en dien je daarin een onafhankelijke positie in te nemen. Als Kwartiermaker / Functionaris Gegevensbescherming ben je naast deze wettelijke taken belast met de opdracht om de drie organisaties privacyproof te maken. Je speelt een belangrijke rol bij de totstandkoming van gemeentelijk beleid en interne regelingen/protocollen/gedragsregels. Het is je opdracht om binnen de drie organisaties privacy hoog op de agenda te krijgen en te houden. Het betreft dus een ontwikkelfunctie waarvoor we vooral een ‘bouwer’ zoeken.

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
18.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1455235
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register