Inkomensconsulent Toetsing en Toezicht (155391062)

Rotterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Startdatum:
Einddatum: 
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 32-36 
Sluitingsdatum: om 09:00 uur


Afdeling Toetsing & Toezicht/ Unit Bijzondere Onderzoeken
De unit Bijzondere Onderzoeken is een centraal uitvoerend onderdeel binnen Werk en Inkomen . De doelstelling van de afdeling is het bestrijden van misbruik van uitkeringen die worden verstrekt door Werk en Inkomen. Naast de klassieke repressieve taak van de afdeling nl. het opmaken van processen verbaal inzake uitkeringsfraude ten behoeve van justitie heeft er een verschuiving plaatsgevonden naar actuelere handhavingstaken. Controle en verificatie in verband met fraudepreventie zijn daarin de sleutelbegrippen. Tevens heeft dienstverlening naar Werk en Inkomen hoge prioriteit gekregen. Vanaf augustus 2013 tot en met wordt het Project Heronderzoeken uitgevoerd waarbij er aan de hand van selecties werkzoekenden worden gesproken teneinde de rechtmatigheid van de uitkering vast te stellen De werkzaamheden worden uitgevoerd door controleurs. De bestuursrechtelijke rechtmatigheidsonderzoeken leiden in een aantal gevallen tot een beslissing tot terugvordering of beëindiging van de PW uitkering.

Verantwoordelijkheden

  • Vaststelling rechtmatigheid van de uitkering.
  • Beëindigen en of terugvorderen uitkering.
  • Aanpassen toeslag.
  • Controlerende huisbezoeken.
  • Persoonlijk uitnodigen werkzoekenden (middels brieven).
  • Optreden in het kader van Rechtmatigheidsonderzoeken.

P.S. Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden obv een tijdelijk loondienstverband of ZZP-BV.
Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen of een fiscale kwalificatie te hebben (bijv. Uniforce of VRBadvies.nl).

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
18.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1455239
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register