Consulent Jeugd (156737019)

Wijhe  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Startdatum:
Einddatum:
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: om 08:00 uur

Als consulent Jeugd behandel, beoordeel en toets je (complexe) meervoudige aanvragen aan de hand van beleid, wet- en regelgeving. Je voert gesprekken om de vraag van de cliënt te verhelderen en verzamelt informatie over de eigen kracht en de sociale omgeving. Je stelt het ondersteuningsplan op en zorgt voor (warme) overdracht naar zorg- en/of welzijnsaanbieder, waarbij de cliënt wordt ondersteund bij de doorgeleiding. Daarnaast houd je (toe)zicht en regie op de uitvoering en kwaliteit van het zorg- en ondersteuningsplan en je spreekt partijen/partners aan die afspraken niet nakomen. Je coördineert de zorg rondom meervoudige probleemhuishoudens en tot slot denk je actief mee in werkprocessen, teamprocessen en samenwerking met externe partijen (vanuit de transformatiegedachte).

P.S. Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden obv een tijdelijk loondienstverband of ZZP-BV.
Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen of een fiscale kwalificatie te hebben (bijv. Uniforce of VRBadvies.nl).

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
23.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1458281
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register