Post & Co: (Junior) Schadebehandelaar Casco - Logistiek (158110912)

Rotterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Analysis

Description

Wil jij werken in de internationale verzekeringswereld? En zoek jij een zelfstandige baan als schadebehandelaar logistiek?

 

(Junior) Schadebehandelaar Casco - Logistiek

Vacature – Fulltime – Post & Co -  Rotterdam

 

De baan als Schadehandelaar

In de logistieke sector zijn wij sterk groeiende en daarnaast verzekeren we allerhande maritieme risico’s van lading tot superjachten. Onze expertise is met name gericht op maritieme verzekeringen en we zoeken een collega die zich gaat richten op de logistieke schadebehandeling. Jij wordt verantwoordelijk voor het zelfstandig behandelen van met name logistieke claims, maar ook andere maritieme claims, zoals aansprakelijkheid op casco, behoren tot je takenpakket. Het betreft een functie met focus op administratie, verzekeringen én logistiek.

 

Je hebt zowel schriftelijk als telefonisch contact met onze klanten en relaties. Jij analyseert de ontvangen documentatie, achterhaalt aanvullende informatie, onderzoekt of de claims legitiem zijn en je beoordeelt de aansprakelijkheid. Verder bepaal jij of er externe partijen ingeschakeld moeten worden, zoals maritieme schade-experts en/of advocaten. Het is aan jou om het proces in goede banen te leiden door de juiste vragen te stellen en de juiste analyse te maken. Als het dossier compleet is handel je uiteraard de benodigde administratie in goede orde af.

 

Solliciteren: CV Uploaden: https://mvpsolutions.typeform.com/to/KNprPw?bron=igb, Mailen:  of WhatsApp: .

 

Originele vacature: http://vacature.mvpsolutions.nl/vac-postco-schade

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
Post & Co
Published at
29.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1461561
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register