Office Manager (158165059)

Driebergen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Startdatum:
Einddatum:
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 40
Sluitingsdatum: om 10:00 uur

De Officemanager draagt bij aan een effectieve en efficiënte organisatie van het Programma en project en voert zelfstandig werkzaamheden uit zoals notuleren, archiveren, verzorgen van rapportages, agenderen en regelen van ict-middelen voor medewerkers, kantoorbenodigdheden,reizen, vergaderlocaties enzv.

De projectondersteuner is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het projectoffice, waaronder periodieke (financiële) rapportages en fungeert hierbij als spil van het programma en project.

Je bent de schakel tussen de stakeholders en de lijnorganisatie. Je bent een sparringpartner voor de Programma en de projectleider. Vragen vanuit de organisatie weet je zelfstandig te beantwoorden of naar de juiste partij door te spelen. Voor het organiseren van grote bijeenkomsten draai jij je hand niet om en je beweegt je makkelijk in een politiek gevoelige organisatie. Je assisteert de Programmamanager en de projectleider bij het structureren van het project en zorgt dat de processen goed op de rit staan. Je zorgt voor een goede archivering t.b.v. het project op de P-Schijf. Je weet de strategische uitgangspunten te vertalen naar concrete acties en jaagt die na. Je bent sterk in een pragmatische proactieve ondersteunende rol en bent in staat om daarbinnen het sterk procedurele aspect een plaats te geven. Je brengt stabiliteit, balans en nuchterheid binnen het team. Je werkt vanuit het overzicht over het grote geheel en kunt samenhang tussen de projecten bewaken.

Je hebt communicatie hoog in het vaandel staan en je reageert altijd snel en efficiënt. Je legt makkelijk contact met collega's en externen en bent goed in het onderhouden van deze contacten. Je onderhoudt de project- en programmapagina's op intranet en Agora. Je bent in staat om personen aan te spreken op het halen van deadlines.

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
29.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1461608
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register