HR Operations Assistant (158967091)

Amersfoort  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Intranet Webmaster

Description

Startdatum: 
Einddatum: 
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 24 tot 32
Sluitingsdatum: om 12:00 uur

Wij zijn op zoek naar een servicegerichte, energieke en proactieve HR Operations Assistant voor onze centrale HR administratie. De HR administratie bedient de business units Mobility en Energy in Nederland (ca. 750 medewerkers). Als HR Operations Assistant vervul je een dienstverlenende, generalistische, brede (ad hoc) coördinatie- en ondersteuningsrol. Je verricht tevens uitvoerende en administratieve HR-taken. Daarnaast fungeer je als 1e aanspreekpunt voor de organisatie (lijnmanagement, medewerkers en HR-kolom) m.b.t. standaard/algemene HR-vragen.
 
Verantwoordelijkheden:

  • Je verricht de personeelsadministratie. Zorgt daarbij voor het up-to-date houden van het personeelsinformatiesysteem. Vervult een liaisonfunctie richting de salarisadministratie.
  • Je verricht reguliere, administratieve HR-processen in de in-, door- en uitstroom waaronder het verzorgen van standaardcorrespondentie. Coördineert, regelt, ondersteunt bij of attendeert op werkzaamheden in het kader van indienst-/uitdiensttreding, arbeidsvoorwaarden, jubilea, ziekteverzuim etc.
  • Je bewaakt de voortgang van de administratieve processen, de uitvoering van regelingen, het volgen van procedures. Signaleert afwijkingen. Verricht steekproefsgewijze controles op de administratie.
  • Je controleert de maandelijkse salarisrun in samenwerking met de salarisadministratie en de financiële afdeling. 
  • Je verricht projectmanagementondersteuning. Bewaakt de planning, de coördinatie en communicatie, bewaakt de voortgang van de uitvoering, bereidt presentaties, workshops, gegevens en documentatie voor.
  • Je ondersteunt bij het houden van overzicht over alle projecten (projectenkalender) vanuit het jaarplan en HR-agenda. Draagt bij aan het eenduidig projectmatig werken op de HR-afdeling.
  • Je leidt kleine cq. overzichtelijke projecten zelf, coördineert en voert deze uit.
  • Je coördineert op Business Unit niveau jaarlijks terugkerende HR-procedures (beoordeling, functionering en doelstelling). 
  • Je verzorgt de HR-nieuwsbrieven, updates, bulletins etc. Haalt informatie op bij anderen en komt zelf met voorstellen op grond van de ontwikkelingen op de afdeling en binnen het HR-vakgebied.
  • Je beheert de HR-portal op intranet. Fungeert hierin als (functioneel) webmaster en aanspreekpunt. 
Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
01.12.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1463103
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register