Vergunningverlener Wabo (160003386)

's-Hertogenbosch  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Startdatum:
Einddatum:
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: om 17:00 uur

Als vergunningverlener Wabo ben je dossier-eigenaar en verantwoordelijk voor het tijdig en adequaat afhandelen van vergunningaanvragen en meldingen in het kader van de Wet Milieubeheer, het Activiteitenbesluit milieubeheer en de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Je behandelt (complexe) aanvragen en meldingen voor bedrijven in de agrarische en/of de industriële sector voor onder andere de onderdelen bouwen, inrit, kappen, ruimte, gebieden en soorten (natuur) en milieu. Je beoordeelt de ontvankelijkheid, toetst de aanvraag aan wettelijke voorschriften, stelt de considerans en voorschriften op en brengt vervolgens het besluit in procedure. Je overlegt met verschillende specialisten en geeft adviezen over de verschillende onderdelen. Je vertegenwoordigt onze opdrachtgever incidenteel bij interne en externe overleggen. Je beschikt over bestuurlijke en politieke sensitiviteit. Je bent flexibel in te zetten ten aanzien van de werkzaamheden binnen het team.

De competenties die bij deze opdracht belangrijk zijn, zijn:

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift: je bent in staat mondeling te overtuigen en jouw bevindingen helder, duidelijk  en in begrijpelijke taal voor de klant op papier te zetten.
  • Kwaliteitsgericht: je levert verzorgd werk af, hebt oog voor details, volgt procedures en richtlijnen en herstelt eventuele fouten op juiste wijze.
  • Klantgericht: je zorgt dat je behoefte van de klant helder hebt, je houdt je aan gemaakte afspraken en brengt de klant op de hoogte van wijzigingen / ontwikkelingen enz.
  • Zelfstandig werken: je kan goed zelfstandig werken, plannen en organiseren.
  • Analytisch: je kan verschillende informatiebronnen raadplegen om inzicht in het probleem te krijgen, je overziet verschillende belangen, procedures en problemen bij een zaak.
  • Gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen: je weet wat er speelt in de regio en kan hiernaar handelen.
Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
05.12.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1464246
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register