HRM Data Scientist (160347703)

Utrecht  ‐ Remote
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Qlikview

Description

Startdatum: 
Einddatum: 
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 40
Sluitingsdatum: om 09:00 uur

De organisatie gaat haar focus nog meer op haar klant richten. De vraag wat de ondernemer wil komt centraal te staan binnen de organisatie, bij alles wat we doen. De afdeling HRM staat voor de taak de organisatie van een goed adequaat instrumentarium te voorzien zodat de leidinggevende beschikken over capabele en betrokken medewerkers; integraal gezondheidsmanagement, strategische personeelsplanning, fit4thefuture, cultuurprogramma, betrokkenheidspoll, ontwikkelpaspoort, is een kleine greep aan instrumentarium dat nu wordt ingezet. De next step is dit alles te ondersteunen door uniforme, toegankelijke  HRM-data die de keuzes onderbouwen en waarin de ontwikkeling zichtbaar wordt. Dit als basis zodat  de leidinggevenden en (beleids) adviseurs HRM adequaat te kunnen bijsturen of zelfs te komen tot andere besluiten.
 
Wat ga je doen?
Als teamlid van HRM Services zorg je ervoor dat de HRM-functie binnen de organisatie meer data driven wordt.  Je bent de absolute expert op het gebied van HRM-informatiebronnen en weet de informatiebehoefte te vertalen visuele rapportages voor leidinggevenden en collega HRM adviseurs.
Je inventariseert de informatiebehoefte op basis waarvan je de specificaties voor een dashboard HRM opstelt en zorgt voor aanlevering van relevante dat in zodanig formaat dat collega's van het Team Business Intellegence dit naar het rapportageplatform  Qlikview kunnen vertalen. Uiteraard vergeet je de afstemming met de klant niet! 

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Matchd
Published at
06.12.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1465553
Contract type
Freelance
Workplace
100 % remote
To apply to this project you must log in.
Register