Projectassistent - Projectmanagementbureau (160684521)

Job type:
on-site
Start:
asap
Duration:
20 months
From:
Matchd
Place:
Rotterdam
Date:
12/07/2017
Country:
flag_no Netherlands

Project description:
Warning
This project is archived and not active any more.
You will find vacant projects in our project database.

Startdatum:
Einddatum:
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: om 08:00 uur

De Projectassistent bij PMB zorgt ervoor dat de projectmanager zich kan concentreren op zijn kerntaken; het managen van de projectuitvoering en het samen met de opdrachtgever managen van een goed projectresultaat in de organisatie. Je ondersteunt bij het regelen en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden. Door jouw rol kan het project zo efficiënt en effectief mogelijk worden uitgevoerd. Naast facilitaire (basis)werkzaamheden, zoals het bijhouden van de (complexe) agenda’s en het boeken van ruimten, ondersteun je bij de planning van de dagelijkse werkzaamheden en ondersteun je in voorkomende gevallen de Projectmanager bij de budgetbeheersing en de voortgangsrapportage. Hoe groter een project, des te complexer de processen daarvan. Des te belangrijker dat de communicatie en coördinatie daarbinnen goed geregeld is. Notuleren en het bijhouden van het projectdossier behoren tot de basistaken. Daarnaast moet je kennis hebben van de RSPW, en moet je kunnen omgaan met verschillende ICT programma’s zoals: MS Office, Oracle, Planon en Corsa.
Voor de projectmanager(s) ben jij de spin in het web binnen het project en ben je een echte “ontzorger”. Je standaard werklocatie is in De Rotterdam, maar dit kan ook op locatie van het project zijn.

P.S. Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden obv een tijdelijk loondienstverband of ZZP-BV.
Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen of een fiscale kwalificatie te hebben (bijv. Uniforce of VRBadvies.nl).