Inkoopadviseur (161353308)

Groningen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Startdatum:
Einddatum:
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 16
Sluitingsdatum: om 09:00 uur

De organisatie staat voor de komende jaren voor een enorme opgave in het kader van dijkverbeteringen. Door tijdelijke inzet van een huidige medewerker op dit project wordt er voor de duur van 2 jaar een inkoopadviseur gevraagd voor het team Inkoop. Voor dit team zijn wij op zoek naar een inkoopadviseur voor 16 uur per week voor een periode van 2 jaar met optie tot verlengen van maximaal een half jaar.

De organisatie is op zoek naar mensen met een hart voor water. Maar dat niet alleen, we werken het liefst samen met professionals die vanuit hun kennis en ervaring een positieve bijdrage aan de organisatie bieden. Jouw taken bestaan uit het zelfstandig en in teamverband begeleiden en uitvoeren van (complexe) inkooptrajecten waaronder Europese aanbestedingen conform wet- en regelgeving. Ook het adviseren over inkoopzaken behoort bij de taken. 

Competenties:
Planmatig werken en het stellen van prioriteiten binnen je werk om je doelen te bereiken, gaat je gemakkelijk af. Je bent gewend om resultaatgericht te werken en hebt een  groot analyserend vermogen en bent omgevingsbewust. In je communicatie ben je zowel schriftelijk als mondeling helder. Tenslotte ben je flexibel, positief-kritisch, samenwerkingsgericht en denkt in termen van mogelijkheden en oplossingen.

P.S. Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden obv een tijdelijk loondienstverband of ZZP-BV.
Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen of een fiscale kwalificatie te hebben (bijv. Uniforce of VRBadvies.nl).

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
09.12.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1468031
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register