Business expert Bedrijfsvoering (161353533)

Rotterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Startdatum: 
Einddatum: 
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: om 12:00 uur

Als Business Expert ben je de rechterhand van één van de directeuren van het DienstenCentrum op IV vlak en hét aanspreekpunt voor de portefeuillehouder en ketenpartners vanuit de dienst IM als het gaat om IV-verbeterings- en vernieuwingsvragen. Je bent als regisseur verantwoordelijk voor het werkend krijgen van de IV-keten, van beleidsthema’s naar onderliggende applicaties en systemen. Bepalend voor je succes is het begrijpen van de operatie en haar specifieke problematiek en het hebben en ontwikkelen van een duurzame relatie met de business. Je zorgt voor de verbinding tussen de business (operatie en bedrijfsvoering) en de IV-keten (van vraagarticulatie tot en met de realisatie en evaluatie). Samen met je collega’s coördinerend senior business experts ben je verantwoordelijk voor de regie op de informatievoorzienings-activiteiten voor de organisatie.

Taken:

  • Je richt je op meerdere onderdelen van portefeuille Bedrijfsvoering en zorgt voor een projectmatige dan wel Agile doorontwikkeling van de informatievoorziening en processen.
  • Je draagt namens de portefeuillehouder bij aan het informatiebeleid en stelt informatieplannen op die zijn gerelateerd aan diens portefeuille, op basis van strategische eisen en kaderstelling vanuit de beleidsdirectie IV. ???
  • Je zorgt voor de aansturing van de werkzaamheden en resultaten van de IV-experts
  • Je adviseert proactief de portefeuillehouder, managementteam Dienst IM en andere belanghebbenden over de impact en haalbaarheid van de IV initiatieven.
  • Je adviseert de portefeuillehouder over de prioriteitstelling binnen de portefeuille (IV-verbetering en -vernieuwing) en stemt deze af binnen de sector Advies en met portfoliomanagement van IM en de Directie IV.
  • Je bouwt, participeert in en onderhoudt interne en externe (internationale) netwerken van specialisten voor kennisdeling en vernieuwing binnen de politiedienstverlening.?
  • Samen met de IV-experts binnen het team zorg je voor de verdeling en realisatie van de werkzaamheden en zie je toe op de kwaliteit van de resultaten
  • Je organiseert de betrokkenheid van de business bij de realisatie van nieuwe IV-behoeften vanaf het ontstaan van de behoefte tot en met de implementatie en ingebruikname.
  • Je organiseert en verricht (aanvullend) onderzoek (of laat deze doen) als basis voor specialistische methoden, benaderingswijzen en/of  oplossingsrichtingen ten behoeve van de uitvoeringspraktijk en de bedrijfsvoering.
  • In afstemming met de teamchef concretiseer je de geplande activiteiten naar individuele werkafspraken en resultaten en bewaak je de voortgang.
Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
09.12.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1468038
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register