BI Consultant - SQL & Cognos - Amsterdam Zuid

North Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Ben jij een ervaren BI Consultant die sterk is in SQL en ervaring heeft met Cognos, op zoek naar een nieuw project voor 2018? Wil jij als freelancer/interim specialist graag terecht komen in een ambitieus team van gedreven dataspecialisten die de business van analyses en oplossingen voorzien met betrekking tot BI?

Dan hebben wij misschien wel hét project voor jou!

Een internationale klant van Next Ventures, op de Zuidas in Amsterdam, will namelijk sterk inzetten op nieuwe BI analyses om oa customer insights & analytics, geoanalytics en marketing campagnes verder op te zeten en uit te bouwen. Dit will zeggen dat je zowel data zal interpreteren, experimenteren met verschillende dashboarding tools en passende aanbevelingen zal doen aan de business. Je bent zowel met de technische aspecten achter deze vragen bezig, alsook begeef je je op het veld van de data scientist door het analyseren van de data en het beantwoorden van de vragen.

Je zal werken in een Agile omgeving, waarin alle sprints tweewekelijks plaatsvinden in het Nederlands. Sommige aanbevelingen worden echter wél in het Engels geschreven zodat deze internationaal doorheen de brand verspreid kunnen worden.

Je krijgt een initieel contract van 6 maanden dat vervolgens verlengd kan worden voor een verdere 3-6 maanden.

Heb jij interesse in dit leuke project? Neem dan vandaag nog contact op met (see below) of bel.

Start date
(mid) januari 2017
Duration
6 maanden, verlenging mogelijk
From
Next Ventures Ltd
Published at
12.12.2017
Project ID:
1468691
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register