Inkomensconsulent Sociaal Domein (162348216)

Alphen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Startdatum:
Einddatum:
Optie op verlenging: Ja 
Aantal uur per week: 32
Sluitingsdatum: om 16:30 uur

Als inkomensconsulent verzorg je uitkeringen van mensen die zijn aangewezen op een vorm van inkomensondersteuning door de organisatie. Dit doe je door betrokken te zijn bij jouw cliënten en alert te zijn op fraudesignalen. In deze functie werk je nauw samen met de re-integratieconsulenten aan het versterken van, zo mogelijk, duurzame zelfredzaamheid. Waar nodig vertegenwoordig je de gemeente in netwerkoverleggen en neem je deel van pilots die moeten leiden tot een vernieuwende aanpak en werkwijze.

Allereerst heb je een klantgerichte instelling en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur aantoonbare ervaring als klantmanager inkomen met de uitvoering van de Participatiewet en aanverwante regelgeving.

Je bent een puzzelaar die accuraat en zorgvuldig is in afhandeling en toekenning van aanvragen en daarbij meer vanuit de geest als de letter van de wet opereert. Je bent in staat om zelfstandig, in samenwerking met partners in de keten, oplossingen te vinden voor inkomens- en schuldenvraagstukken. Oplossingsgericht, samenwerken, creativiteit en lef zijn daarvoor noodzakelijke eigenschappen.

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
13.12.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1469807
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register