Werkplaatsmedewerker (164250688)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste handyman! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een familiebedrijf? Lees dan snel verder!  Organisatie Onze opdrachtgever is een Nederlands familiebedrijf. Zij distribueren persluchtgereedschap, assemblagegereedschap en takels door heel Europa, maar ook daar buiten. De klanten zijn automobielfabrieken, servicewerkplaatsen, petro chemische industrie, scheepvaart, maar ook overal waar met zwaar materieel hef- en hijswerkzaamheden plaatsvinden aan land en offshore.Functieomschrijving werkplaatsmedewerkerJe werkt in een klein team met nog twee andere werkplaatsmedewerkers. Je ontvangt het te repareren gereedschap, labelt het en registreert het in IFS. Je beoordeelt wat er aan de hand is en welke onderdelen je nodig hebt voor de reparatie. Zodra je deze hebt, repareer je het gereedschap. Het gaat om luchtgereedschappen en takels. Na elke reparatie volgen nog enige administratieve handelingen en zorg je voor het correct klaarmaken van het gereedschap voor verzending.Functie-eisen werkplaatsmedewerker 

  • Vmbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een technische achtergrond in de metaal of automonteur.
  • Technische werkervaring, bijvoorbeeld als automonteur waarbij je kennis hebt opgedaan met gereedschap en enige materiaalkennis hebt.
  • Ervaring/affiniteit met het werken met kleine onderdelen.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Doorzettingsvermogen en de wil om te leren.
Zij bieden: 
  • Een interessante functie waarin je voorlopig niet uitgegroeid bent.
  • Een functie in een familiebedrijf met korte lijnen en een plezierige werksfeer.
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast.
Interesse?Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer via de sollicitatiebutton of mail je cv en motivatie naar Voor meer informatie kun je contact opnemen via . 

Start date
ASAP
Duration
100 months
From
InGoedeBanen
Published at
20.12.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1473733
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register