System engineer (Private Cloud enigeer) - VP00032 (182120925)

Apeldoorn  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Belastingdienst/ Cloud Services is op zoek naar een enthousiaste senior Private Cloud engineer (ontwikkelaar) die veel kennis en ervaring heeft met de geautomatiseerde voortbrenging (deployment automation) van hardware en software configuraties op basis van (PowerShell) scripting.

Als Private Cloud engineer werk je mee aan de bouw van een private cloud platform waarbij het automatiseren van de automatisering één van de primaire doelstellingen is. Het private cloud platform zal worden ingezet voor missiekritische workloads van de Belastingdienst, wat zware eisen stelt aan de beschikbaarheid, stabiliteit, prestaties en beveiliging van het platform. Om aan deze eisen te voldoen, lever je ontwerpen en scripts van de allerhoogste kwaliteit.

Je draait mee in het Service Provider development team en kan worden ingezet op alle voorkomende infrastructurele gebieden binnen de Private Cloud omgeving. Er wordt een oplossingsgerichte en zelfstandige houding verwacht in de uitvoering van je werkzaamheden. Je beschikt over goede contactuele/communicatieve vaardigheden.

Stressbestendigheid is van belang gezien de hoeveelheid werk en de tijdsdruk waaronder gewerkt moet worden.

Start date
ASAP
Duration
3 months
From
Hinttech Staffing
Published at
25.02.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1510444
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register