Java ontwikkelaar ECM - BLD9933 (184882839)

Apeldoorn  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

We zoeken een Java ontwikkelaar voor het ontwikkelen van nieuw maatwerk en onderhouden van bestaand maatwerk. De werkzaamheden zullen vooral uit bouwen bestaan maar ook zaken als ontwerp en test zullen binnen het team opgepakt moeten worden als de situatie daarom vraagt (bereidheid tot T-scape model).

Omdat het maatwerk met verschillende unieke producten van ECM moet communiceren, moet je bereidt zijn tot een flinke inleerperiode op deze producten en hopen wij op een langdurige inzet. De orderportefeuille voor ECM is groot en steeds meer applicaties willen aansluiten op ECM.

Het team ECM staat opgesteld voor het ontwikkelen, onderhouden en beheren van de bouwstenen van bouwblok ECM (Enterprise Content Management). ECM bevat kleine en grote verzamelingen documenten waarvan een groot deel archiefwaardig en is snel groeiende. Het totaal zal oplopen tot meer dan één miljard documenten. Binnen het team lopen diverse opdrachten. Het is een combinatie van inrichten van de bouwsteen onderdelen (customizen) en het bouwen van extra functionaliteit (maatwerk) zowel aan de GUI kant als onder de motorkap. Het team bestaat nu uit 30 medewerkers, verdeeld over 6 scrum teams. De teams hebben elk een scrummaster en ieder teamlid is medeverantwoordelijk voor de teamcommitment binnen een sprint

Start date
ASAP
Duration
3 months
From
Hinttech Staffing
Published at
12.03.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1518939
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register