Projectsecretaris - VP98060 (185797737)

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

PMO

Description

We zoeken iemand die zijn/haar sporen heeft verdiend in de rol van projectsecretaris/PMO-er, en die zich staande weet te houden in een dynamische en veeleisende multi-projectomgeving.

Als secretaris zal je meerdere projecten in je portefeuille hebben. Daarmee ben je dan ook voor meerdere projectleiders het aanspreekpunt. En deze projectleiders zullen soms tegelijkertijd iets van jou verwachten. Overzicht houden, flexibel en stressbestendig zijn, zijn dus belangrijke eigenschappen.

Als secretaris bewaak je ook de gestelde richtlijnen en processen. Richting de projectleiders zal je sterk in je schoenen moeten staan om dat vast te houden, maar tegelijkertijd moet je ook flexibel blijven om daar waar nodig mee te bewegen, en na te blijven denken over de werkprocessen.

Tevens ben je als secretaris de verbindende schakel tussen het project en stafafdelingen als Inkoop, Financiën, Control, Juridische Zaken en Facilitaire Zaken. Met deze afdelingen zal veel afstemming plaatsvinden in het kader van de bedrijfsvoering binnen je projecten.

Zelfstandigheid is belangrijk gezien de directe collega’s veel onderweg zijn. Afstemming zal dan ook voor het grootste deel via de telefoon en mail gaan. Samen met een andere secretaris vorm je het ondersteunende team voor het domein zorg. Onderlinge afstemming qua afwezigheid (oa vakantie) is belangrijk. In onderling overleg wordt de bezetting besproken maar is wel de vrijdag belangrijk qua aanwezigheid gezien de afwezigheid van de andere secretaris.

Start date
ASAP
Duration
3 months
From
Hinttech Staffing
Published at
12.03.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1518951
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register