Verzorgende 3IG, tijdelijk, regio Wijchen (192931861)

Wijchen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Op deze locatie wonen 72 mensen met dementie, meestal dichtbij familie en vrienden, net als thuis. Ze kunnen zijn wie ze zijn en zetten ook in hun nieuwe omgeving de eigen levensstijl voort. Er is vier dagen per week dagbehandeling voor zes cliënten per dag.
Er heerst een gemoedelijke sfeer en de bewoners brengen er hun dag door met 6 a 10 medebewoners. Gezamenlijk delen ze een van de negen huiskamers. In iedere huiskamer is een team van verzorgenden en huiskamerassistenten samen verantwoordelijk voor de 24-uurs zorg van de bewoners. In de huiskamers eten de bewoners samen, ontvangen ze bezoek en kijken ze televisie. Er is veel aandacht voor de huiselijke sfeer waarbij ontspanningsactiviteiten zoals een muziekmiddag, jam maken of bewegen niet ontbreken.
Zoeken bewoners meer bewegingsvrijheid, dan lopen ze een rondje door de belevingsgangen van het gebouw. Daar zijn de kapel, het aquarium, het grand café en diverse muurschilderingen te vinden. Of de grote binnentuin die bij mooi weer erg in trek is. Heeft een bewoner zin om even alleen te zijn, op de eigen of met een andere bewoner gedeelde kamer, dan is dat ook prima. De locatie straalt rust uit. Bewoners vinden altijd wel een plekje waar ze zich op hun gemak voelen. Familie en vrienden worden nauw bij het leven van hun naasten.
Onze medewerkers werken belevingsgericht. Dat wil zeggen dat ze ervoor zorgen dat bewoners zich gesteund en geborgen voelen en dat zij hun gevoel van eigenwaarde behouden. Wij bieden dan ook geen standaardzorg aan.

Start date
ASAP
Duration
8 months
From
zorgdesQ
Published at
12.04.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1536870
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register