Functioneel Beheerder

South Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Rol

Functioneel Beheerder

Werkniveau

Medior/Senior

Locatie

Gouda

Startdatum

Zo snel mogelijk

Einddatum

- Verlengbaar

Aantal uren per week

36,00 uur

Voor onze eindklant binnen de overheid zijn wij op zoek naar een Functioneel Beheerder. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de ondersteuning van de bedrijfsprocessen d.m.v. informatievoorziening. Binnen deze functie zijn de volgende kerntaken te benoemen:

gebruiksbeheer (gebruikersondersteuning, verzorgen van handleidingen en opleidingen, begeleiden van acceptatietesten door gebruikers);

wijzigingenbeheer (adviseren van de gebruikersorganisatie, opstellen van functionele specificaties, in beheer nemen van applicaties).

Je bent werkzaam op het scharnierpunt van business en ICT en zorgt ervoor dat d.m.v. informatievoorziening vraag en aanbod op elkaar worden afgestemd. Tevens heb je bij deze rol de medeverantwoordelijkheid om afspraken te maken met de leverancier over de dienstverlening en de sturing op de gemaakte afspraken. Je participeert ook in projecten en zorgt dat deze goed in beheer genomen worden. Je stelt periodiek een voortgangsrapportage voor de opdrachtgever samen.

Functie-eisen

  • Naast Functioneel Beheer kennis aantoonbare ervaring met testtrajecten binnen (interne & externe) informatie-ketens.. Kennis van en gecertificeerd in BiSL
  • Servicegericht en dienstverlenend ingesteld. Initiatiefrijk. Probleemoplossend. Goed kunnen samenwerken. Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Om kunnen gaan met tegenstrijdige belangen. Uitstekend analytisch denkvermogen. Een flinke dosis organisatiesensitiviteit. Voldoende mate van zelfreflectie. Stressbestendig. Zuiver empathisch vermogen

Als de vacature niet goed bij je past of als je momenteel niet beschikbaar bent, onze exuces hiervoor en beschouw deze mail dan als niet verzonden.

Mocht je iemand kennen die wel geschikt en beschikbaar is voor deze opdracht dan horen we dat uiteraard graag. Bij een succesvolle plaatsing kom je dan in aanmerking voor onze findersfee.

Save a tree. Do not print this message if not really necessary

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
3+
(extension possible)
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
25.05.2018
Project ID:
1560740
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register