Mosae: Parttime Helpende Zorg Thuis (210411977)

Job type:
on-site
Start:
asap
Duration:
1 months
From:
Mosae Zorggroep
Place:
Maastricht
Date:
06/19/2018
Country:
flag_no Netherlands
Contact person:
Peter Nieuwpoort
project ID:
1577236

Warning
This project is archived and not active any more.
You will find vacant projects in our project database.

Zoek jij een afwisselende baan als Helpende waar je veel waardering krijgt? En wil jij onze klanten helpen om zelfstandig te kunnen blijven wonen?

 

Parttime Helpende Zorg Thuis

Mosae Zorggroep – Vacature - 24 tot 38 uur

 

De baan als Helpende:

Jij hebt een afwisselende baan waarbij je bezig met het verzorgen, begeleiden en de welzijn van onze cliënten middels ADL, spelletjes spelen, bestellingen doen en helpen met het huishouden, boodschappen en koken.

 

Met je cliënten bouw je een goede band op. Tijdens het werk maak je een praatje en toon je interesse. Je betekent écht iets voor hen en krijgt veel voldoening en waardering. Samen met je collega’s doen jullie er alles aan om de best mogelijke zorg te verlenen.

 

Je stimuleert en begeleidt hen bij de dagelijkse dingen en versterkt hun zelfredzaamheid. Mocht jou opvallen dat iemand anders doet dan gewoonlijk, dan maak je dat bespreekbaar bij je teamleden. Tenslotte doe je het met je team en zoek je samen naar oplossingen om de best mogelijke zorg te verlenen. Vanzelfsprekend neem je deel aan het werkoverleg.

 

Originele vacature: https://www.vacature.mvpsolutions.nl/vac-mosae-helpende

Solliciteren: Mail je cv: of uploaden https://mvpsolutions.typeform.com/to/bSOMiB?bron=igb of WhatsApp je cv naar Matthijs: