FLexibele psycholoog (221654967)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Droom jij van het werken in vrijheid? Ben je afgestudeerd Psycholoog?

Kom bij Try-act werken als (GZ ) psycholoog in het flexteam! Je hebt je vrijheid en je gaat aan de slag bij de klanten van Try-act. Kies jij voor een afwisselende baan waarin je leuk en uitdagend kunt werken bij verschillende klanten door heel Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou om ons Try-act medisch team te versterken!

Voor ons flexteam zoeken wij per direct twee nieuwe collega’s (m/v).

(GZ) psycholoog (0,6 tot 1 fte)

Ook zoeken wij regelmatig nieuwe collega’s voor onze andere vestigingen in Nederland, nu ook voor onze klanten in Utrecht. Dus ben je enthousiast, maar heb je meer interesse in Utrecht en omgeving of in een andere provincie, laat het ons weten! Voor actuele vacatures kijk op www.vacatures-try-act.nl

Psycholoog / GZ psycholoog

Gedurende de behandeling begeleid jij, samen met de overige leden van de klant, het behandelteam, cliënten met langdurige gezondheidsklachten in het proces naar herstel en optimaliseren van het (gezond) functioneren. Werkhervatting (van het eigen werk) kan daar onderdeel van zijn. Als het nodig is, coach je de overige teamleden in de te ondernemen interventies en benaderingswijze. Behandelsessies vinden groepsgewijs plaats. Vanuit jouw specifieke deskundigheid draag je in intensieve samenwerking met de overige teamleden bij aan het veranderproces van cliënten. Dat houdt in het bieden van inzicht, leren klachtenonafhankelijk te functioneren, te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen en coaching richting het bereiken van de doelen van cliënten, waarbij werkhervatting veelal onderdeel is. Daarbij stem je af met verwijzer, werkgever en/of opdrachtgever.

Start date
ASAP
Duration
72 months
From
Try-act EWIV
Published at
22.07.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1602771
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register