Front-End ontwikkelaar (238230987)

Rotterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Je gaat werken op de afdeling Digital & Information Technology,  Development. Deze afdeling is eindverantwoordelijk voor het realiseren van (nieuwe) digitale producten en daarmee de digitale ambities van het Havenbedrijf Rotterdam (HbR) en haar (internationale) klanten en stakeholders. Het team zoekt hiervoor de samenwerking met collega’s, klanten en stakeholders om moderne vormen van innoveren en lanceren van digitale services te laten zien.

 

Opdracht beschrijving/belangrijkste werkzaamheden

Het Development team Scheepvaart bestaat uit meerdere volwassen Scrum teams. Wij bouwen aan en onderhouden het Havenmeester Management & Informatie Systeem (HaMIS). Dit is een missiekritisch (24x7) systeem, dat de Havenmeesterorganisatie  helpt bij het managen van de slimste en grootste haven van Europa. Momenteel hernieuwen we onze visie op hoe wij dit het beste kunnen ondersteunen. Dit betekent dat er komende tijd technisch, functioneel en organisatorisch veel interessante zaken gaan gebeuren!

 

Wij zoeken een ervaren front-end ontwikkelaar met veel ervaring met REACT front-end in combinatie met een Java back-end. Wij zijn namelijk net gestart met een volledige herziening van onze oude front-end.

 

We zoeken iemand die plezier heeft in zijn werk en samenwerking met zijn teamleden. Iemand die snapt dat communicatie zijn/haar belangrijkste verantwoordelijkheid is en daar constant aandacht aan geeft. We zoeken NIET iemand die Agile en Scrum kent, maar iemand die Agile is en snapt wat hiermee wordt bedoeld.

 

Je wordt blij als de eindgebruikers en product owners tevreden zijn. Je hart als vakvrouw of vakman wordt hard geraakt als één van de twee niet tevreden is.

 

Je hebt voldoende vertrouwen in je eigen kunnen, zodat je niet continu aan anderen moet bewijzen dat je een ervaren ontwikkelaar bent. Je durft te leren van je fouten en je vindt het prettig om met je teamleden te leren van elkaar. Je hoeft niet "de beste" te zijn, maar je werk moet wel geweldig worden uitgevoerd.

 

Je bent NIET dogmatisch in je denkwijze. Je maakt voortdurend afwegingen tussen de beste oplossingen, maar je kan je bij besluiten van de groep neerleggen omdat het op dat moment het meest verstandige is. Niet dogmatisch zijn geldt ook voor je persoonlijke voorkeuren tot technologieën en architectuur.

 

Jouw werkzaamheden

  • In samenwerking met UX, ontwikkelen van een volledig nieuwe front-end voor de havenmeester applicatie(s).
  • De front-end structuur van onze applicatie(s) zo clean en duurzaam mogelijk maken.
  • Je bent een front-end specialist dus je verspreidt deze kennis binnen het team.
Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Transparant Recruitment
Published at
14.09.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1631929
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register