Netwerk Architect (241888797)

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

DNS Ipv6

Description

Je opereert op het gebied van netwerk infrastructuurdiensten en de beveiliging daarvan. Je adviseert, analyseert, evalueert, ontwerpt en begeleidt complexe wijzigingen op tactisch en strategisch niveau. Je overlegt over de realisatie en implementatie daarvan. Je controleert deze en laat ze binnen projectstructuren uitvoeren. Je onderhoudt contacten met architecten en service managers binnen Logius, leveranciers en afnemers. De technische infrastructuur omvat de generieke Overheidsnetwerkdiensten o.m. Haagse Ring, Rijksoverheidsnetwerk, Rijksnetwerkdiensten en DIGI netwerk. De Overheidsdatacenters en Rijkskantoren maken hier gebruik van.

DIGI netwerk is het besloten netwerk van de overheid dat zorgt voor verbinding tussen de overheidsorganisaties onderling. DIGI netwerk verbindt (bestaande) fysieke koppelnetwerken zoals Haagse Ring, Gemnet, Suwinet en RINISnet met elkaar. Zo ontstaat er één besloten netwerk van overheidsnetwerken. De Haagse Ring is de drager voor de koppeling van de Overheid Data Centra en en Rijkskantoren. De Rijksnetwerkdiensten verzorgen een gemeenschappelijk beveiligde toegang tot internet (Rijksinternet), een beveiligde koppeling externe organisaties (Rijksconnect), een Rijks-DNS en een Rijks IP-plan inclusief IPv6 maken onderdeel hiervan uit.

Vanwege ziekte is er op korte termijn behoeft aan de inzet van een senior netwerk architect met bij voorkeur ervaring bij de Rijksoverheid.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Transparant Recruitment
Published at
27.09.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1639622
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register