Monteur Zonnepanelen (244855503)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Detamo plaatst zonnepanelen en is hiervoor op zoek naar aanvulling op een bestaand team.

Een baan als monteur zonnepanelen

Ben je technisch aangelegd en/of heb je ervaring met het plaatsen van zonnepanelen (of ben je dakdekker met technische vaardigheden), dan is dit de baan voor jou! Een vacature voor collega's die niet bang zijn om op hoogte te werken en zo ook een steentje bijdragen aan duurzame energievoorziening.

De monteur zonnepanelen is een monteur die werkzaam is in een team. Tezamen met een collega montagemonteur en elektromonteur, ga je dagelijks op pad om het dak op te gaan. Ben je zelf ook elektrotechnisch onderlegd, dan is dit uiteraard helemaal mooi en is deze baan helemaal op je lijf geschreven.

De typische werkdag die hoort bij deze vacature

Een typische werkdag begint op locatie. Het team stelt zich voor aan de opdrachtgever en bepaalt gezamenlijk hoe zij de klus gaan klaren. Het voorwerk voor een klus is al uitgedacht zodat jullie direct aan de slag kunnen gaan. Je werkt bij de mensen thuis dus het is van belang dat je sensitief bent voor je omgeving, immers je wil niet dat een klant ontevreden wordt door jouw doen en laten.

Na het monteren van de panelen lever je het project op en ga je door naar de volgende opdracht.

Kortom: Je bent een aanpakker die zelfstandig kan werken, maar met wie je ook prima kunt samenwerken. Je hebt geen hoogtevrees en je houdt van werken in de buitenlucht. Klanten vinden jou vriendelijk, betrouwbaar, professioneel en zorgvuldig en je bent een flexibele en enthousiaste collega.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Detamo
Published at
07.10.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1644877
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register