Mechanical Engineer (270755343)

Arnhem  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Gezocht: Mechanical Engineer

Onze relatie is een sterk groeiend bedrijf met de focus op totaaloplossingen voor de magazijnlogistiek. De organisatie maakt onderdeel uit van een groter concern. Onze relatie ontwerpt, bouwt en installeert automatische magazijnsystemen in binnen- en buitenland. Men werkt met de nieuwste technieken en speelt goed in met de systemen op o.a. de enorme toename aan verkopen via internet. Ter versterking van de organisatie is men op zoek naar een: Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer maak je layouts en werk je technische tekeningen uit van machines. Je werkzaamheden zijn in hoofdzaak het verzorgen van de product engineering, het geven van technische ondersteuning aan de diverse afdelingen, het maken van sterkte berekeningen, het genereren van technische gegevens voor de manuals en het ontwerpen en zoeken van constructieve oplossingen voor mechanische vraagstukken.
Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de productiewerkzaamheden, kwaliteit, planning en oplevering van de productiegegevens. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s. De sfeer is informeel en je helpt elkaar en wisselt kennis uit. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en om zaken te optimaliseren en verbeteren. Je hebt veelvuldig contact met de afdelingen productie, inkoop, installatie en service.

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist
Published at
01.12.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1678699
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register