KAM Adviseur veiligheidskundige (279530848)

Alkmaar  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Compliance

Description

Als veiligheidskundige ben je HVC breed verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uniformeren en implementeren van het veiligheidsbeleid. Hiernaast ben je op de locatie verantwoordelijk voor het actief ondersteunen, signaleren, faciliteren en adviseren van de locatieverantwoordelijke ten aanzien van veiligheid , gezondheid en milieu. Niet alleen reactief en ad-hoc maar ook strategisch vanuit een de DT-visie en ‘verbeter-drive’. Dit betekent voldoende afstand houden van dagelijkse problemen, vragen, adviezen om met permanente verbetering en de langere termijn bezig te zijn.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit: 

  • Organiseren van voorlichting en ondersteunen bij de implementatie van een programma of campagne. 
  • Opzetten van nieuwe standaarden en interventies op het gebied van veiligheid om bewustzijn te verhogen en/of risico's te verkleinen. 
  • Verbeter- en/of knelpunten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu strategisch vertalen naar het jaarplan en locatieverantwoordelijkheden. 
  • Risicogerichte audits uitvoeren en het leveren van input voor het continue verbeteren op het gebied van Veiligheid, milieu en gezondheid. 
  • Ondersteunen van verdiepende onderzoeken en invulling geven aan thema's op het gebied van arbo- en milieu compliance (vergunningen).
Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Regiodienst Hoofdkantoor
Published at
16.12.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1690191
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register