Scala mid-tier Developer - Dutch speaking

Brussels  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

  • Technisch: Java developer met minstens 1 jaar ervaring in Scala zelf (must), daarnaast is een gewenste ervaring met Akka interessant en ook met het Play framework. In de omgeving werken ze ook met Intellij en Rest. ze zijn ook bezig met het opzetten van een Cloud omgeving (ervaring met Docket, Kubernetes en Cloud Native zijn hierbij nice to haves).
  • Project: Volledig nieuw platform zal opgezet worden met als doel het beheer van beleggingsportefeuilles. De B2C tool zal bijvoorbeeld suggesties doen van beleggingen afgestemd op je persoonlijke voorkeuren. Het project is van start gegaan in januari, een eerste oplevering wordt verwacht in juni, een volgende in September/oktober. De grote lijnen van de architectuur bestaan al, maar er is zeker een mogelijkheid om mee na te denken over de gedetailleerde uitwerking van de architectuur en de analyse. Het project is opgedeeld in verschillende servicelagen (microservices) en er zal ook een integratielaag gebouwd worden voor de Front End, die gemaakt wordt door een partner.
  • Team: 8 man, waarvan een 4 man al effectief actief is op dit project. Liefst wordt er gevraagd naar een Nederlandstalige kandidaat, maar ze staan ook open voor Engelstalige profielen.
Start date
ASAP
Duration
12 months
From
ComTech Europe Limited
Published at
19.02.2019
Project ID:
1722337
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register