Data Analyst BIM

Provincie Gelderland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Asset Data Analyst

Description

Een van de grootste elektriciteit transmissie netwerkbeheerders in de EU is op zoek naar een Data Analist met uitgebreide kennis van BIM en kennis op het gebied van Digital Twin en AMMS. Deze organisatie is gevestigd in Arnhem en de duur van de opdracht is minstens 9 maanden (start datum: ASAP).

In deze functie zal je advies geven op het gebied van BIM/Digital Twin/AMMS vertaald naar Asset (Data) Management. Ook zal je zorgen voor de vertaling en implementatie van adviezen naar Asset Data Management processen en producten. Denk hierbij aan standaarden voor 3D, hoe om te gaan met beheer van 3D, standaard uitwisselformaten, informatiebehoefte, asset informatie management, asset health, etc.
Jij:

  • Bent een ervaren Data analist en hebt een opleiding op HBO- of academisch niveau in de richting civiel/milieu technisch, geodesie of soortgelijk.
  • Hebt aantoonbare kennis van o.a. BIM toepassingen, 3D standaarden, beheer van 3D, Asset (Data) Management processen, Asset Informatiemanagement en Asset Health.
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Daarnaast zijn eigenschappen als verantwoordelijkheid, zorgvuldigheid, flexibiliteit en resultaatgerichtheid belangrijk.

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
9 months
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
20.02.2019
Project ID:
1722956
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register