Business Controller Deta / Vast (297588264)

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

De Onderzoeksraad zoekt een Business Controller De controller stuurt het capaciteitsmanagement binnen de organisatie aan, maakt bedrijfskundige analyses en onderhoudt contacten met relevante externe partijen zoals de accountant en het ministerie van J en V. De controller draagt verantwoordelijkheid voor diverse financiële rapportages, het opstellen van begrotingen en het bewaken van het budget. De controller ontwikkelt instrumenten, analyseert en geeft processen vorm, analyseert uitvoeringsproblemen en realiseert diensten en producten op het gebied van bedrijfsvoering. 

Als zich een ongeval of ramp voordoet, onderzoekt de Onderzoeksraad voor Veiligheid hoe dat heeft kunnen gebeuren, met als doel daar lessen uit te trekken. Op die manier draagt de Onderzoeksraad bij aan het verbeteren van de veiligheid in Nederland. 

De Raad is onafhankelijk en besluit zelf welke voorvallen hij onderzoekt. Daarbij richt de Raad zich in het bijzonder op situaties waarin mensen voor hun veiligheid afhankelijk zijn van derden, bijvoorbeeld van de overheid of bedrijven. In een aantal gevallen is de Raad verplicht onderzoek te doen. De onderzoeken gaan niet in op schuld of aansprakelijkheid.
Naast onderzoeken naar concrete voorvallen richt de Onderzoeksraad zich steeds vaker ook op bredere veiligheidsvraagstukken. De onderzoeken vinden plaats in een complexe omgeving en zijn niet alleen technisch, maar vaak ook bestuurlijk van aard, innovatief qua opzet én uitvoering.
De Onderzoeksraad bestaat uit de raad en het bureau. De raad heeft een voorzitter en twee permanente raadsleden. Het bureau, met ongeveer 70 medewerkers, heeft drie onderzoek clusters en twee ondersteunende afdelingen. 

Werkniveau: HBO                                           

Standplaats: Den Haag

Branche: Overheid      

Startdatum: z.s.m.                                                    

Duur: 9 maanden

Optie tot verlenging: dienstverband bij de opdrachtgever                              

Aantal uur per week: 36 uur per week

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Transparant Recruitment
Published at
20.02.2019
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1723211
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register