SIEBEL SPECIALIST - UTRECHT - PERMANENT DIENSTVERBAND

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Global Enterprise Partners is op dit moment op zoek naar een Siebel specialist voor een klant in Utrecht.

Omgevingsbeschrijving:

In het kader van het contract E-Dienstverlening doet onze klant het beheer en doorontwikkeling van alle applicaties die samenhangen met een tweetal websites van de klant. Verschillende applicaties maken deel uit van dat landschap. Dit zijn Siebel applicaties. De klant maakt gebruik van versie 8.1.1.x innovation pack 13. Er wordt gewerkt aan overgang naar innovation pack 14 en 17.

Een van de applicaties is een Siebel CRM applicatie die ondersteuning biedt aan de processen van het bedrijf. Alle klantcontacten, afspraken, activiteiten tussen klant en het bedrijf worden hierbij ondersteund. De applicatie heeft meestal rond de 6500 aangelogde gebruikers. De applicatie gaat van IP2014 geüpgrade worden naar IP2017.

Team en werkwijze

Binnen het E-Dienstverleningscontract wordt gewerkt met agile teams die zowel beheer als doorontwikkeling uitvoeren. De teams bestaan uit zowel eigen medewerkers (FO, FB) als externe medewerkers (DEV, TEST). De klant kent een eigen specifieke implementatie van agile: Agifall. Het gehele voortbrengingsproces kent nog veel kenmerken van een waterval werkwijze, maar de teams zelf werken met Scrum (Dstum, planningsessies, demo's, retrospectives, etc).

Er zijn meerdere teams met een eigen aandachtsgebied. De Siebel applicaties zijn in 1 team bij elkaar gebracht.

Gewenste technische kennis:

Siebel Config, OpenUI, SQL, PL/SQL, Siebel EIM, Siebel EAI, Workflows, Browserscript (Javascript), HTML, eScripts, Business Services, Webservices Inbound and Outbound, JMS transport, XSLT, External Business Component (EBC), Virtual Business Component (VBC), State Model, Runtime Events, Data validation manager, Data Map Objects, Smart Scripts.

Ervaring met upgrades en IP2017.

Herken jij je in bovenstaande en heb je interesse in deze uitdaging? Neem in dat geval contact op met Marco Eindhoven van Global Enterprise Partners op telefoonnummer (see below) of mail naar (see below).

Start date
ASAP
From
Global Enterprise Partners
Published at
21.05.2019
Project ID:
1774015
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register