Senior technisch applicatiebeheer Vermogensbeheer - Utrecht

Job type:
on-site
Start date:
ASAP
Duration:
n.a
From:
Global Enterprise Partners
Location:
Utrecht
Published at:
07/12/2019
Country:
flag_no Netherlands
Project ID:
1796620

Warning
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Senior Technisch Applicatiebeheerder Vermogensbeheer - Utrecht - 12 maanden Global Enterprise Partners is op dit moment op zoek naar een Senior Technisch Applicatiebeheerder Vermogensbeheer voor een langdurig project in Utrecht.

Je bent als senior Technisch Applicatiebeheerder primair werkzaam in een team voor de business unit Vermogensbeheer, een unit met veel ontwikkel- en groeimogelijkheden. In deze dynamische omgeving werk je nauw samen met functioneel beheer en neem je deel aan multidisciplinaire projecten. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het technisch beheer en de beschikbaarheid van de bedrijf kritische applicaties. Een deel van je tijd besteed je aan (proactief) beheer en ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de bedrijfskritische applicaties. Daarnaast neem je deel in diverse projecten. Deze projecten kunnen variëren van het upgraden van bestaande applicaties, migraties van applicaties naar nieuwe Servers en implementaties van nieuwe applicaties. Soms werk je 's avonds of in het weekend, om er samen met het team voor te zorgen dat de business ongestoord hun werk kan blijven doen. Je vormt hoe dan ook een belangrijke schakel tussen functioneel beheer, server- en netwerkbeheer en leveranciers! Jouw afdeling Binnen de afdeling heb je 25 professionals als collega. Als team zorgen wij ervoor dat wijzigingen in de ICT infrastructuur en bedrijfsapplicaties op verantwoorde wijze in productie worden genomen.

PROFIEL: HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding in een technische richting; Minimaal 5 jaar werkervaring; Kennis van Simcorp Dimension of SWIFT is een must; Ervaring met ondersteuning van applicaties en de daaraan gerelateerde (batch)verwerking; Thuis in de wereld van Microsoft technologieën zoals MS Windows Server, SQLServer en PowerShell Scripting; Interesse hebben in de wereld van vermogensbeheer; Een stevige communicatieve persoonlijkheid; Beschikken over analytische vaardigheden; Flexibele, proactieve en klantgerichte instelling; Ervaring met Lean/Agile/methodieken is een pré

Herken je je in bovenstaande en heb je interesse in dit project? Neem in dat geval contact op met Marco Eindhoven van Global Enterprise Partners op telefoonnummer of mail.