Reporting Officer

NL  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Reporting

Description

Reporting Officer

Ben jij die gedreven financial, houd je van het opstellen van financiële rapportages en jaarrekeningen én van verandering? Dan bieden wij de perfecte plek om je verder te ontwikkelen. We leveren namelijk al kwalitatief hoogwaardige eindproducten op. Echter, de weg daarnaar toe is flexibel en aan verandering onderhevig. Ga je met ons de uitdaging aan om de financial van de toekomst verder vorm te geven?
Als Reporting Officer ben je als operationele professional verantwoordelijk voor tijdige en betrouwbare financiële verantwoordingrapportages (maand, kwartaal en jaar), dossiers en jaarrekeningen van onze fondsen, klanten en consortia voor onder andere toezichthouders, externe accountants, klanten en participanten. Daarnaast voer je financiële analyses op fonds/klantniveau uit, ben je primair aanspreekpunt voor toegewezen ISAE 3402 maatregelen, participeer je in diverse werkgroepen en draag je zorg voor het op orde zijn van dossiers voor de start van de jaarrekeningcontrole. Veranderende wet- en regelgeving, participatie aan projecten, out-of-the-box denken en de uitdaging van het groeien naar de nieuwe financial 2020geven energie en voldoening. Hiertoe is het volgen van opleiding en ontwikkeling erg belangrijk. Dit is mogelijk bij ons.
Als Reporting Officer creëer je verbinding, zowel binnen als buiten de afdeling, om een optimale samenwerking met andere (sub)afdelingen te waarborgen. Je signaleert knelpunten én stelt verbeterpunten voor in de keten waar het klanten- en fondsenteam onderdeel vanuit maken; ook buiten de eigen afdelingsgrenzen. Je bent hierin proactief, resultaatgericht én actiegericht. Uiteraard realiseer je een optimale dienstverlening naar de klant. De wereld van financiële verslaglegging (met betrekking tot beleggingen) kent geen geheimen voor je.

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
12
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
09.10.2019
Project ID:
1832957
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register