Frontend Developer

South Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Achtergrond/aanleiding:
De provincie werkt samen met een groeiend aantal andere overheden en partijen uit de samenleving aan maatschappelijke opgaven, die complex en onderling verweven zijn: het vergroten van de economische concurrentiekracht van de Zuidelijke Randstad via innovatiebevordering, energietransitie, verbetering van de bereikbaarheid, zorg voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat door een gevarieerde verstedelijking, het werken aan een vitaal platteland, en het realiseren van natuur- en recreatiegebieden. Data, informatie en kennis zijn anno 2018 een belangrijk productiemiddel voor het realiseren van deze opgaven.
De afdeling Informatisering and Automatisering faciliteert de organisatie bij het realiseren van haar opgaven door de volgende producten en diensten te leveren:
  • enterprise datawarehouse
  • Gereedschap (applicaties) om met data te kunnen werken;
  • Portalen om data en (geo)-informatie toegankelijk te maken en te kunnen vinden;
  • Informatieproducten zoals: dashboards, storyboards, rapportages en atlassen;
  • Advies en ondersteuning.
De afdeling is gestart deze producten en diensten te vernieuwen om beter op de veranderende behoefte van de organisatie aan te sluiten. Onderdeel hiervan is het (door)ontwikkelen van een oplossing om het omgevingsbeleid te digitaliseren met daarin kwalitatief hoogwaardige en toegankelijke informatieproducten en portalen. Deze producten dienen goed aan te sluiten bij de belevingswereld van de gebruikersorganisatie en hebben daarom specifieke eisen ten aanzien van de gebruiksvriendelijkheid.
De afdeling zoekt daarvoor een UX-designer om binnen de geldende PZH-huisstijl de gebruikerservaring voor de genoemde producten te optimaliseren. Als UX designer houdt jij je bezig met het optimaliseren van de gebruikerservaring. Je definieert, analyseert and onderzoekt, ontwerpt het visual design. Je implementeert, evalueert en optimaliseert het design (bouw). Tijdens het proces onderzoek je of de aannames stroken met de praktijk. Waar nodig stuur je het ontwikkel proces bij.
De kandidaat heeft een hands-on mentaliteit, is up-to-date met de geldende richtlijnen rondom UX-design en kan zelfstandig werken. Ondertussen is de kandidaat binnen de verschillende teams van IA volwaardig teamlid en manifesteert zich ook op die manier.
Informatie over de projectomgeving:
Afdeling Informatisering and Automatisering
De afdeling Informatisering and Automatisering (IA) wordt steeds uitgedaagd door externe veranderingen en door interne behoeften en verwachtingen. IA maakt samen met de provinciale gebruikers en partners keuzes om het gevoelige evenwicht te bewaren tussen de beschikbare middelen en het voorzien in behoeften, vernieuwen en innoveren.
De provincie Zuid-Holland beschikt over een Microsoft omgeving en een gevirtualiseerde desktop omgeving op basis van Citrix. Eisen:
  • Minimaal HBO werk - en denkniveau;
  • Minimaal twee (2) jaar werkervaring met Front End ontwikkeling;
  • Aantoonbare ervaring met HTML, CSS, SASS, Javanscript, React.js en Pug;
  • Aantoonbare kennis van Back End ontwikkel tools;
  • Aantoonbare werkervaring met de data tools Python en Beautiful Soup;
  • Aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen van digitaal omgevingsbeleid;
  • Aantoonbare werkervaring met het digitaliseren van BRZO vergunningen voor omgevingsdiensten;
  • Verificatie tijdens een eventueel interview heeft betrekking op de volgende vereiste bewijsstukken:
    Diploma;
    Getuigschrift;
    Certificaat.
  • Aantoonbare werkervaring met het coderen in React.js;
  • Aantoonbare werkervaring met de Back End ontwikkeltools Node, Express, MongoDB. PHP en Python;
Please note that no terminology in this advert is intended to discriminate on the grounds of age, and we confirm that we will gladly accept applications from persons of any age for this role.
Start date
ASAP
Duration
6
From
Evolution Contract
Published at
15.10.2019
Project ID:
1835564
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register