SAP CRM Consultant

Provincie Gelderland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

SAP CRM consultant - Oost Nederland - 12 maanden

Global Enterprise Partners is op dit moment op zoek naar een SAP CRM consultant voor een project in Oost Nederland Eisen (Knock-out) Programmeren Medior/senior SAP consultant 6 jaar Ervaring met SAP CRM standaard, CRM Web client Application en SAP Zaken Partner (Business Partner) Wensen Ruime ervaring in SAP zakenpartner, SAP CRM Web Client Application voornamelijk BOL-programming (ontwikkelen) en ruime ervaring in standaard CRM functionaliteiten (Ontwerpen). Ontwikkelen CRM Webui met gebruikenmakend van Java SDK tbv externe apparatuur.

Vaardigheid in kennisdeling. Kennis van Marketing in CRM. Ervaring met ontwikkelen met Java SDK is een pré. Ervaring met SAP CRM Marketing. Ondersteuning voor KMS/GCMS is vnl. gericht op de systemen die de fysieke toegang van de beheerde panden regelen. Het facilitaire proces: 'Fysieke Toegangsbeveiliging'. Van belang dat de aan te trekken consultant hier ervaring mee heeft. Dit om het complexe samenspel van de Pashouders Administratie, de zakenpartners in SAP en de ToegangsControle Systemen te overzien.

Communicatief sterk, Goed in kennis delen. Senior uitstraling.

Opdrachtbeschrijving SAP consultant voor Card Management/toegangsbeheer. We zoeken een SAP consultant die ons hierbij kan ondersteunen. Het gaat om de volgendewerkzaamheden:

Applicatieonderhoud aan de bestaande SAP-KMS functionaliteit, oplossen van incidenten, uitvoeren van jaaraanpassingen, technische migraties en klein onderhoud.

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je interesse in dit project? Neem in dat geval contact op met Jort Gaartman van Global Enterprise Partners op telefoonnummer of mail

Start date
01-11-2019
Duration
12 months
From
Global Enterprise Partners
Published at
22.10.2019
Project ID:
1838363
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register