SAP BP DevOps Engineer

South Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

SAP BP DevOps Engineer - Zuid-Holland - 6 maanden

Enterprise Partners is op dit moment op zoek naar een SAP BP DevOps Engineer voor een project in Utrecht

De SAP-afdeling ondersteunt veel bedrijfseenheden en hun processen. Deze engineeringtaak wordt gebruikt in de context van DevOps-teams die als team over alle vaardigheden, kennis en competenties beschikken die nodig zijn om de applicaties te wijzigen en uit te voeren. Elk team ondersteunt een volledige keten. Al onze DevOps-teams zijn een uitgebalanceerde combinatie van teamleden op locatie en offshore.

Het SAP-platform is het kernplatform met zowel interne gebruikers (uw collega's) als externe (uw klanten). Momenteel zijn we bezig met een Devops-transformatie waarin de teams werken aan een hoger volwassenheidsniveau. Devops-coaches zijn beschikbaar voor ondersteuning.

Met Continuous Integration & Continuous Development worden (CI/CD) IT-processen 'lean' en geautomatiseerd om de DevOps-manier van werken te ondersteunen.

Met de SAP Roadmap wordt een volledige migratie van het SAP-platform naar een cloud-ingeschakeld platform met HANA als een geavanceerde in-memory database.

Jouw uitdaging:

U bent een ervaren DevOps-engineer en kunt nieuwe functies van de applicatie analyseren, aanpassen, ontwikkelen, testen en implementeren. U beheert de applicatie in de operationele omgeving. U bent bekend met SAP Basis-taken. Je bent een ervaren technicus. Je werkt als een teamlid in een Devops-team dat werkt aan meerdere SAP-toepassingen (HANA, ERP, BW, BO, SLT, fraude, SM en GRC).

Je bent een sparringpartner voor de Product Owner en draagt bij aan de routekaart- en sprintplanning door gebruikersverhalen te definiëren en te schatten. Je rapporteert dagelijks over de voortgang en belemmeringen aan het team. Je ondersteunt de verdere ontwikkeling van de DevOps-manier van werken en draagt bij aan het optimaliseren van de IT-processen.

Je bent een enthousiaste ingenieur die feedback geeft aan je collega's om persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Indien nodig treedt u op als Scrum-master.

Je hebt ervaring met het uitvoeren en wijzigen van applicaties om deze processen te ondersteunen. Je hebt zowel een IT- als een bedrijfsgerichte manier van denken en werken. Je bent een persoon die hiaten in afstand, taal en cultuur kan overbruggen. Je hebt ervaring in SAP-omgevingen en je bent erg enthousiast over de innovatie van de SAP-services die onze eindgebruikers in staat stellen hun processen uit te voeren.

Met al het bovenstaande zult u voordelen genereren en waarde creëren:

  • Verhoog de kwaliteit en snelheid in Change and Run van de SAP-applicaties
  • Geef de bedrijfseenheden een kortere time-to-market en bedrijfsgestuurde releases
  • Lagere TCO op SAP-installatiebasis
  • Verhoog de efficiëntie en kwaliteit in bedrijfsprocessen die worden ondersteund met de SAP-applicaties

Jouw profiel:

- IT Bachelor- of masterdiploma

- Ervaring als SAP BP DevOps-engineer

- Ervaring met het leunen en automatiseren van IT-processen in een SAP-omgeving

- Bereid om in stand-by te werken

- Test kennis en ervaring

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

- Overtuigingskracht, accuraat, stressbestendig, extravert, initiatief, samenwerking en vakmanschap zijn zeer belangrijke competenties.

- Bewezen bijdrage aan de engineeringgemeenschap van SAP DevOps met publicaties of openbare presentaties wordt zeer op prijs gesteld

Start date
ASAP
Duration
6 maanden
From
Global Enterprise Partners
Published at
14.11.2019
Project ID:
1848163
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register