SAP BODS/BW - Gelderland - 6 months

Provincie Gelderland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Global Enterprise Partners is op dit moment op zoek naar een SAP BODS/BW consultant voor een project in Gelderland.

De functie

Binnen de organisatie wordt gerapporteerd over financials en non financials voor de diverse externe en interne toezichthouders. Binnen deze businesscontext levert de afdeling IT Finance, Risk & Compliance de benodigde IT ondersteuning. Momenteel zijn wij bezig om de assets te ontsluiten voor rapportage. Voor een nog te ontwikkelen kwaliteitsstraat en bronontsluiting (in SAP BODS) zoeken we een BODS expert met BW kennis die binnen een scrumteam zelfstandig deze data ontsluiting kan bouwen. De grootste uitdaging van deze opdracht is het ontwikkelen van een dataoppervlak voor een SAP systeem welke naast reguliere ETL ook procematig moet worden opgebouwd/ontwikkeld.

Wij zoeken

Minimaal 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van dataflows in SAP omgevingen. Je werkt graag samen binnen een team, bent zelfstandig in je werk en kan vooral heel goed overweg met data uit SAP BW en is een expert op het gebied van SAP BODS. Daarnaast is de kandidaat in staat om een positieve vibe in het team te brengen.

Wij bieden

Leuke en afwisselende uitdaging, flexibiliteit in werktijd en gedreven team wat bezig is met belangrijke business systemen. Af en toe thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Uren per week: 36

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je interesse in dit project? Neem in dat geval contact op met Jort Gaartman van Global Enterprise Partners.

Start date
ASAP
Duration
6 maanden
From
Global Enterprise Partners
Published at
19.02.2020
Project ID:
1895624
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register