Systeemanalist/beheerder

South Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Introductie

Ben jij een ervaren systeemanalist/beheerder? Dan zoeken we jou!

Het ICT landschap van onze klant is de afgelopen jaren ingrijpend gewijzigd. Een groot deel van de dienstverlening is geoutsourcet en gemoderniseerd (netwerk, VOIP, werkplek, cloud, O365). Een volgende stap is het verder ontwikkelen van de mogelijkheden van onze nieuwe ICT-omgeving. Het vertalen van en adviseren over de wensen van onze interne klanten en regisseren van ICT beheer is jouw werk.

Organisatie

Je maakt deel uit van een vast team van 3fte en je bent bij voorkeur 36 uur (fulltime) per week beschikbaar. Je stemt je werk af met de coördinator ICT en voor eerstelijns-vragen uit de organisatie is een interne helpdesk ingericht. Onze huisleverancier beheert het netwerk inclusief werkplek, cloud en telefonie. Een IT-architect en functioneel applicatiebeheerders zijn extern ingehuurd.

Functie

Je hebt een actueel beeld van ICT-toepassingen,de onderlinge samenhang en kunt het management hierover adviseren. Je hebt een goed begrip van ICT- architectuur en je bent in staat om deze zelfstandig te beheren. Je analyseert (ad hoc) technische knelpunten, begeleidt changes en updates en draagt in samenwerking met collega's, leveranciers en applicatiebeheerders zorg voor oplossingen.

Je bent contactpersoon en gesprekspartner voor de diverse leveranciers. Je bent doortastend en stelt de juiste vragen om tot de kern te komen en will overtuigd worden wat de meest geschikte oplossing kan zijn in systemen, applicaties en/of technische infrastructuur. Je bent het technisch geweten van de organisatie en weet voorstellen van IT-leveranciers te doorzien en aan te scherpen.

Met het instellen van een key-user groep ga je aan de slag met een gedegen inventarisatie van vragen en het vertalen van gebruikerswensen in functionele en/of technische ontwerpen. Je bent alert als het gaat om beveiligingsaspecten in de ICT-infrastructuur. Tevens behoort het coördineren en (laten) actualiseren van gebruikershandleidingen, procedures en richtlijnen tot jouw werkzaamheden.

Vereisten

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Informatica en hebt bij voorkeur 5 tot 6 jaar werkervaring opgedaan in het beheren van een ICT omgeving. Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van ICT en informatie- en gegevensbeveiliging. Tevens heb je kennis van en ervaring met projectmanagement

Als persoon ben je te omschrijven als:

  • sterk communicatief
  • initiatiefrijk
  • resultaatgericht
  • inventief
  • overtuigend
Start date
n.a
From
Red Carpet IT Services
Published at
04.06.2020
Project ID:
1933643
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register