Azure Cloud Engineer

Job type:
on-site
Start date:
02/2021
Duration:
n.a
From:
Frau
Location:
Rotterdam
Published at:
01/14/2021
Country:
flag_no Netherlands
Project ID:
2028094


Voor een wereldspeler binnen de logistiek zoek ik een Azure Cloud Engineer. Als Azure Cloud Engineer bouw je mee, bewaak je en geef je richting aan de continuïteit van de Azure cloud en bijbehorende diensten zoals de digitale werkplek services. De Azure omgeving is gebouwd op basis van een landingzone model. Spreekt dit project je aan? Lees dan snel verder en solliciteer!

Jouw rol

Jouw aandachtsgebied als Azure Cloud Engineer is het implementeren van oplossingen waarbij alle zaken zoveel mogelijk als Infrastructure as Code worden geimplementeerd. Je past de blueprints aan, beheert de firewalls, monitort de omgeving en denkt mee met de klanten. Daarnaast ben je continu bezig het landschap te verbeteren en optimaliseren.

· Je blijft continu leren over nieuwe technieken en functionaliteiten welke binnen Azure worden aangeboden. Deze bespreek je met de architect en Product owner.

· Je bent continue met klanten aan het sparren over mogelijke verbeteringen en constructieve oplossingen met elkaar te vinden.

· Je werkt nauw samen in een klein team met de Azure architect, product owner, security officer en andere rollen. Dit geeft de mogelijkheid actief te schakelen en snel beslissingen te maken indien nodig.

Gevraagd

· Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met operationeel beheer van een Azure omgeving;

· Je hebt aantoonbare kennis van Powershell en Infrastructure as Code;

· Je hebt met Blueprints en Azure Devops;

· Je bent bekend met CI/CD en DevOps;

· Goede kennis van de Nederlandse taal.

Geboden

· Project start 1 februari met kans op verlenging.

Solliciteer nu!

Mocht je interesse hebben in de functie van Azure Cloud Engineer druk dan op solliciteren en neem contact op via of via

Darwin Recruitment is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.